Hej... Då...

Har typ inte tid att skriva alls just nu... Men om ni läser detta så antar jag att det betyder att du läser detta!^^

Lyssna på låten "Special Ability Mainly to Manipulate the Floor", om du gillar samma musik som jag så garanterar jag att du kommer att älska den!

Fick en kamera i julklapp, så jag kanske börjar att ladda upp bilder om allt går som det ska.^^

Drabbas ni lätt av Déjà vu?

Har en lillebror nu också, inte senaste nytt, han har funnits sedan Oktober nu...

Vill ni något så är det bara att kommentera här eller be någon att kontakta mig, eller på msn går bra också, som sagt så har jag inte tid att skriva detta just i detta nu.

Jag mår bra.^^

Besök också sidan chatroulette.com, har ni tur så slipper ni att se obscena saker på den, om ni vill undvika att se obscena saker så föreslår jag att ni låtsas att ni aldrig läste den där länken, kthxbai!^^

Ha det trevligt, så skriver jag kanske mer om jag lever så länge, skaffa mig på msn om ni vill prata med mig oftare, för på msn är jag inne oftare än jag skriver i den här bloggen, det garanterar jag!

Jag är inte ockuperad, men många toaletter är det. Inte hemma för tillfället, dock, men jag bryr mig inte om det för tillfället.

Drabbas ni lätt av Déjà vu?

Jag har verkligen inget mer att skriva, inget mer jag VILL skriva heller, förhoppningsvis så skriver jag mer i bloggen när jag har börjat rita fina saker som jag kan ta kort på och ladda upp, kan inte ladda upp något just nu, för som sagt så har jag inte tid med något just nu.

Ses någon gång.

Bye-nee, läsare. Akta er för Pedobear, och ursäkta om hela allting här är slumpmässigt, för jag känner mig väldigt slumpmässig just nu.

och "^^"

RSS 2.0